donderdag 8 mei 2008

BBQ en voetbalwedstrijd

Beste voetbalvrienden,

Als afsluiter voor het voetbalseizoen van onze zoontjes hadden we dit jaar gedacht aan een voetbalwedstrijd onder de ouders van de eerstejaars en die van de tweedejaars duiveltjes, met eraan gekoppeld een barbecue. Dit alles zou doorgaan op zondag 1 juni. Waarschijnlijk op het voetbalveld van basisschool 't Kasteeltje (anders zal het op Vlasselaer zijn).

De wedstrijd is voorzien tegen 11 uur. Het probleem is dat er geen douches zijn. Ik wil wel informeren of we ons mogen douchen op 't Begijnhof en anders gaan we eventjes naar huis. We zouden spelen op een pre- miniemenveld.

Nadien kunnen we aan tafel. De barbecue kost 25€ / volwassenen. Kinderen aan de helft van de prijs en kleine broers of zussen denkelijk gratis. Drank voorzien we aan zeer democratische prijzen.

Indien jullie hieraan willen deelnemen laat mij iets weten voor maandag 26 mei. Zowel het aantal mensen doorgeven dat deelneemt aan de barbecue als diegene die hun beste voetbalbeentje zullen voorzetten. Het gaat om een gemengde voetbalwedstrijd, dames mogen ook meedoen.

Geen opmerkingen: